Contra-indicaties

 

Zoals u kunt zien, biedt het segment dat uitgezonden wordt door het infrarood thermisch systeem een verbazingwekkende reeks mogelijke therapeutische voordelen en effecten.

 

De gegevens die in het onderzoek voorgesteld worden, dienen enkel ter verwijzing en om verdere observatie te stimuleren. Er mag niet geïmpliceerd of afgeleid worden dat infrarode thermische systemen een geneesmiddel of een behandeling van elke ziekte vormen. Als u een ziekte hebt, moet u eerst en vooral uw dokter raadplegen. Als u voorgeschreven medicijnen gebruikt, controleer dan samen met uw arts of apotheker elke mogelijke verandering in het effect van het medicijn door interactie met infrarode energie.

 

Het is niet raadzaam om de lichaamstemperatuur van iemand met suppressie van de bijnier, systematische lupus erythematosus of multiple sclerose te verhogen. Als u een recente (acute) gewrichtskwetsuur hebt, mag ze gedurende de eerste 48 uur na verwonding niet verwarmd worden of tot het gewricht niet meer warm en gezwollen staat. Als een of meer gewrichten chronisch warm en gezwollen zijn, is het mogelijk dat deze gewrichten amper reageren op eender welke verwarming. Krachtig verwarmen is af te raden bij infecties van tanden, gewrichten of andere weefsels. Als u zwanger bent of als u vermoedt dat u zwanger bent, stop dan met naar de sauna te gaan. Een saunabeurt van een Finse vrouw, waarbij de warmte niet zo diep in het lichaam doordringt, duurt slechts 6 tot 12 minuten en ze verlaten de sauna meteen als ze zich onwel voelen. Het niet intensieve gebruik van de sauna wordt niet in verband gebracht met problemen bij de geboorte. Het gebruik van infrarood thermische systemen kan 2 tot 3 keer intenser zijn en overeenstemmende sessies van 2 à 6 minuten zijn elk minimaal risico niet waard.

 

 

 

     

Design by Amco Group - WebDevelopment by WebContact | © Arak Wellness | Meer info over Arak Wellness | Health Mate Infrarood Sauna's