GEBRUIKSTIPS

 

Let op: de eerste tip hieronder heeft betrekking op elke andere infraroodsauna op de markt MAAR niet op een Health Mate®! Health Mate® gebruikt de enige gepatenteerde controle die de infraroodverwarming en -afkoeling automatisch regelt zodat u een constante stralingswarmte krijgt zonder de sauna te oververhitten.

 

1. Als u het infrarood thermisch systeem voor de eerste keer opstart, raden we u aan om de thermostaat tot het maximum te draaien en zo te laten. Vooraleer u het infrarood thermisch systeem gebruikt, moet u het een uur laten draaien met de deur open. Om de temperatuur in het systeem te regelen tijdens gebruik, gebruikt u het dakgat of het raam in de deur (door het open te zetten). Als u meer afkoeling nodig hebt, doe de deur dan open tot u voelt dat het aangenamer wordt. Door de thermostaat op het maximum te laten staan, krijgt u steeds output van de infraroodverwarmers in het systeem.

 

2. Drink iets voor en na de sessie. Water doet goed. Gebruik zuiver bronwater. Een stukje fruit eten is goed om kalium te vervangen. Het typische Amerikaanse dieet kan fosfor vervangen dat verloren gegaan is tijdens het zweten. Magnesium kan worden aangevuld met groene bladgroenten of door een supplement. Enkele feiten over Gatorade: de ‘energie’ die Gatorade de spieren verschaft, is SUIKER. De ‘vloeistoffen’ zijn water. En de ‘mineralen’ zijn zout (110 mg natrium en 97 mg chloor), 25 mg kalium en 24 mg fosfor. Amerikanen hebben een eetpatroon dat al te veel zout en fosfor bevat. En veel mensen kunnen een beetje meer kalium gebruiken: in één eetlepel sinaasappelsap zit er meer dan 25 mg.

 

     

Design by Amco Group - WebDevelopment by WebContact | © Arak Wellness | Meer info over Arak Wellness | Health Mate Infrarood Sauna's