Voordelen voor de gezondheid van infrarode stralen, in rapporten over de hele wereld

De laatste 25 jaar hebben Japanse onderzoekers uitgebreid onderzoek gedaan naar infraroodbehandelingen en ze hebben bevindingen neergeschreven die heel wat stof deden opwaaien. In Japan is er een ‘Infrarode Gemeenschap’ die bestaat uit artsen en fysiotherapeuten die het onderzoek verder zetten en de voordelen voor de gezondheid van infrarood (als methode om te genezen) ondersteunen. In het Oosten werden al meer dan 700.000 infrarode thermische systemen verkocht voor behandelingen van het hele lichaam. Al 30 miljoen mensen in het Oosten, Europa en Australië hebben een plaatselijke behandeling met infrarood gekregen, met lampen afgesteld op dezelfde golf tussen 2-25 micron zoals die gebruikt wordt bij de thermische systemen voor het hele lichaam. Duitse artsen gebruiken infraroodtherapie voor het hele lichaam al meer dan 80 jaar in een onafhankelijk ontwikkelde vorm.

PASSIEF EFFECT OP DE CARDIOVASCULAIRE CONDITIE

Het infrarood thermisch systeem maakt het mensen in rolstoelen of mensen die zich op een andere manier niet kunnen inspannen of die geen oefenprogramma kunnen volgen, mogelijk om een cardiovasculair trainingseffect te bereiken. Er kan zo ook meer variatie in een trainingsprogramma gebracht worden. “Velen onder ons joggen om het cardiovasculair systeem te belasten, niet om beenspieren te ontwikkelen. Regelmatig gebruik van een sauna kan een gelijkaardige druk op het cardiovasculaire systeem uitoefenen als een gewone oefening en kan even efficiënt zijn als middel voor cardiovasculaire conditie en verbranding van calorieën.” - Uit de ‘Journal of the American Medical Association’ - 7 augustus 1981.

 

 

 

     

Design by Amco Group - WebDevelopment by WebContact | © Arak Wellness | Meer info over Arak Wellness | Health Mate Infrarood Sauna's